Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Waar voorheen de Nonnen (Begijntjes) woonden

Groot Begijnhof in Gent

Het Groot Begijnhof Sint-Elisabeth werd tussen 1873 en 1874 gebouwd in een vrij hallucinante operatie: in minder dan twee jaar werden door 18 aannemers en 600 arbeiders in totaal 80 huizen, 14 conventen, een ‘groothuis’, een infirmerie, een kapel en een kerk opgetrokken.

Als je ooit een bezoek hebt gebracht aan het Groot Begijnhof Gent, dan weet je hoe uniek deze plek is. De verstilde rust die er heerst is ongeëvenaard. Maar wist je dat deze rust mede te danken is aan de recent geplaatste voorzetramen? Niet alleen zorgen deze ramen voor een betere geluidsisolatie, maar ook verbeteren ze de warmteisolatie aanzienlijk.

Wat zijn voorzetramen?
Voorzetramen zijn een soort secundaire ramen die voor de bestaande ramen worden geplaatst. Ze bieden een uitstekende oplossing voor verbeterde warmte- en geluidsisolatie, zonder dat de originele ramen vervangen hoeven te worden. Dit is vooral handig voor historische gebouwen zoals het Groot Begijnhof in Gent, waar het behoud van de oorspronkelijke architectuur van cruciaal belang is.

Beleef de rust in het Groot Begijnhof Gent

Ontsnap aan de energieke stad

De plaatsing van de voorzetramen in het Groot Begijnhof Gent is een perfect voorbeeld van hoe moderne technologie kan bijdragen aan het behoud en verbetering van historische gebouwen.

De volgende keer dat je het Groot Begijnhof Gent bezoekt, let dan op de stilte die er heerst. Dankzij de voorzetramen kun je optimaal genieten van de rust, terwijl je je ook bewust wordt van het belang van warmteisolatie. Of je nu een inwoner van Gent bent of de stad bezoekt, het Groot Begijnhof is een plek die je zeker niet mag missen!

klik op de foto om te vergroten

Enkele impressies

fnKQMUkPSir87lZ8uvTv00WbTuwdXfefBTDkPf32
RIlRYHfv5molbt164D9TloJblzSU88badzQ3lN8R
Fefwm0ZQ7BDKQjX94LQbiIRU1n6MersB1M1BfzcH
j0HveLaQDw0MsNcofMJQMBCDQfxd6QewoKqMQ7Z5

Toegepaste voorzetramen

Deze voorzetramen hebben we toegepast bij dit project.

Vanaf

€ 124,00

Bekijk product
Vanaf

€ 124,00

Bekijk product

Schuivende voorzetramen

Horizontaal schuivend voorzetraam 2-delig
max. breedte 2600mm max. hoogte 2500 mm
Vanaf

€ 596,00

Bekijk product
Verhoog je comfort met voorzetramen

Contact opnemen

Verhoog je comfort met voorzetramen

Of je nu in een historisch pand woont of gewoon op zoek bent naar manieren om je huis energiezuiniger te maken, voorzetramen kunnen een uitstekende oplossing zijn. Ze bieden verbeterde warmte- en geluidsisolatie en kunnen bijdragen aan een comfortabeler en rustiger binnenklimaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van voorzetramen voor jouw woning.