Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Hotel Ibis in Den Haag

Goede nachtrust in een drukke stad

Het is een uitdaging om rust te vinden in een drukke stad zoals Den Haag. Gelukkig hebben we daarvoor een oplossing: schuivende voorzetramen.

Deze innovatieve oplossing is niet alleen ideaal voor het creëren van een rustige omgeving, maar biedt ook een uitstekende geluidsisolatie. Een perfect voorbeeld hiervan is het Ibis Hotel in Den Haag, waar deze voorzetramen zijn geïnstalleerd om de hotelgasten een goede nachtrust te bieden.

Daarnaast is ook de isolerende functie om kou buiten te houden belangrijk om een forse besparing op de energiekosten te realiseren.

Een bijzonder project

Hotel Ibis in Den Haag

"Roel den Braven" van "Belned" was aanwezig op locatie tijdens het filmen van dit fantastische project en vertelt hier graag meer over.

De voordelen van

Schuivende voorzetramen

Schuivende voorzetramen zijn een uitstekende oplossing voor zowel geluidsisolatie als energiebesparing. Ze zijn ontworpen om storende geluiden van buitenaf te dempen, waardoor ze ideaal zijn voor locaties in drukke stadscentra. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van schuivende voorzetramen:

  • Verbeterde geluidsisolatie: De ramen dempen het lawaai van de straat, waardoor u kunt genieten van een rustige omgeving, zelfs in een drukke stad.
  • Energiebesparing: De ramen hebben ook een isolerende functie, die helpt om de kou buiten te houden en zo bijdraagt aan een forse besparing op de energiekosten.
  • Flexibiliteit: De ramen zijn schuifbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten naar gelang de behoefte.

Toegepaste voorzetramen

Deze voorzetramen hebben we toegepast in dit project.

Uitneembare voorzetramen

DV1000 Lift-Out voorzetraam
Vanaf

€ 310,00

Bekijk product

Schuivende voorzetramen

Horizontaal schuivend voorzetraam 2-delig
max. breedte 2600mm max. hoogte 2500 mm
Vanaf

€ 596,00

Bekijk product

Schuivende voorzetramen

Horizontaal schuivend voorzetraam 3-delig
breedte min. 1800 / max. 3600 mm hoogte min. 800 / max. 2200 mm
Vanaf

€ 869,00

Bekijk product
Investeer in rust en comfort met schuivende voorzetramen

Contact opnemen

Investeer in rust en comfort met schuivende voorzetramen

Of je nu een hotelier bent die op zoek is naar manieren om de gastervaring te verbeteren, of een huiseigenaar die de rust in een drukke stad wil vinden, schuivende voorzetramen zijn een investering die de moeite waard is. Ze bieden niet alleen een verbeterde geluidsisolatie en energiebesparing, maar dragen ook bij aan een comfortabele en rustige omgeving. Maak de keuze voor schuivende voorzetramen en ervaar het verschil zelf.