Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Voorzetramen, de oplossing voor het

Tropeninstituut Amsterdam

Het Tropeninstituut in Amsterdam, een monumentaal pand uit 1864, stond voor een uitdaging. Ze zochten naar een manier om hun pand beter te isoleren zonder het historische uiterlijk te veranderen. De oplossing? Voorzetramen. Met meer dan 600 op maat gemaakte voorzetramen, van grote vierkante tot kleine ronde, hebben we hun wensen werkelijkheid gemaakt.

De voordelen van voorzetramen

Onze voorzetramen bieden een aantal voordelen:

  • Verbeterde energie-efficiëntie: Door het toevoegen van een extra laag glas, helpen voorzetramen om warmteverlies te verminderen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.
  • Geluidsisolatie: Voorzetramen helpen ook om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, ideaal voor panden in drukke stedelijke gebieden.
  • Behoud van originele uitstraling: Omdat de voorzetramen aan de binnenzijde worden geplaatst, blijft het originele uiterlijk van je monumentale pand behouden.

Het Tropeninstituut in Amsterdam

Gevestigd in een monumentaal pand

Dit betekent dat wanneer men voorzetramen wil, we verplicht zijn dit aan de binnenkant te plaatsen. Door de indeling die er gemaakt wordt, vallen de voorzetramen aan de binnenzijde nauwelijks op en is er aan de buitenzijde van het pand niets te zien.

Een project bestaande uit meer dan 600 voorzetramen, waarbij geen enkel voorzetraam dezelfde afmeting of vorm had. Van metershoge voorzetramen met vierkante afwerking, tot kleine ronde voorzetramen, wij maken iedere wens werkelijkheid. Speciaal voor dit project realiseerde wij dat ook de togen van het museum voorzien werden van voorzetramen. Zo liepen de vierkante voorzetramen netjes over in een ronde afwerking aan de bovenzijde.

klik op de foto om te vergroten

Enkele impressies

_1000251
_1000257
_1000350
_1000394
_1000397
_1010447
_1010454
_1010499
_1010525
_1010640

Warmte isolatie

Speciaal voor grote ruimtes

Niet alleen de hal, maar ook de royale Koningin Maxima zaal binnen het museum is voorzien van voorzetramen.

Voorzetramen zijn niet alleen warmte-isolerend, maar ook geluidsisolerend. Een hele prettige extra bijeenkomst voor het museum!

* Mocht u meer willen weten over de isolatie mogelijkheden in monumentale panden, neem dan contact met ons op.

Toegepaste voorzetramen

Deze voorzetramen hebben we toegepast bij dit project.

Vanaf

€ 124,00

Bekijk product
Vanaf

€ 124,00

Bekijk product

Speciale vorm voorzetramen

Voorzetraam model 5A
Vanaf

€ 283,00

Bekijk product

Speciale vorm voorzetramen

Voorzetraam model 12
Vanaf

€ 288,00

Bekijk product
Vertrouw op onze ervaring en expertise

Offerte aanvragen

Vertrouw op onze ervaring en expertise

Net als het Tropeninstituut Amsterdam, hebben veel andere klanten vertrouwd op onze expertise en ervaring in het leveren van hoogwaardige voorzetramen voor hun monumentale panden. We zijn er trots op dat we altijd consistent in onze dienstverlening zijn en dat we altijd streven naar de hoogste klanttevredenheid.