Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Woning in het hart van Leiden

Een slimme investering voor Warmte- en Geluidsisolatie

Leiden, bekend om zijn rijke historie en monumentale woningen, is een stad waar voorzetramen steeds populairder worden. Bewoners waarderen de combinatie van moderne efficiëntie en respect voor historische details die voorzetramen bieden. Bovendien zijn ze een kosteneffectieve manier om de energie-efficiëntie van oudere huizen te verbeteren zonder grote renovaties.

Als je overweegt om voorzetramen te installeren in je monumentale woning in Leiden, bedenk dan dat deze investering niet alleen bijdraagt aan een comfortabeler huis, maar ook aan de waarde van je woning op de lange termijn.

Met voorzetramen kun je genieten van de volgende voordelen:

  • Verbeterde warmteisolatie: Voorzetramen helpen de warmte in huis te houden, wat kan leiden tot lagere energiekosten.
  • Superieure geluidsisolatie: Ze verminderen het geluid van buitenaf, waardoor je woning rustiger en vrediger wordt.
  • Behoud van historische charme: Voorzetramen zijn discreet en doen geen afbreuk aan de esthetiek van je monumentale woning.

Oud en nieuw gecombineerd

Monumentale woning in de binnenstad van Leiden

Voor een particuliere woning met onder andere glas in lood en veel verticaal schuivende ramen hebben wij voorzetramen geplaatst. De bewoners kregen de ruimte in de winter niet goed warm en hebben de oplossing gezocht in voorzetramen.

Isolatie doormiddel van een voorzetraam is ideaal voor glas in lood ramen omdat wij het voorzetraam zo min mogelijk laten opvallen.
Oud en nieuw worden hierdoor op een bijzondere manier gecombineerd, waardoor de energierekening een stuk lager zal uitvallen (na het plaatsen van voorzetramen is de isolatiewaarde circa 50% tot 80% verbeterd). En daar gaat het uiteindelijk om.

Meneer Walenkamp uit Leiden verteld graag over zijn ervaring met Topvoorzetramen.nl

klik op de foto om te vergroten

Enkele impressies

PTTeKSd4Ed9QZRwzrxUvIsJCvmo4JPll0TSGAlaI
qpRZGZOnPrVNHTwjoqSbW6adQm9IE6DYUtQMHvsh
hxXkq1G7m92oGpYtCa9ZiKDrRrhqTXyjj9yP5MHM
FQiSVeH5KRZW36DIoFjfbYXkTBl85ZCaIDY1kyEw
gjZC8zPZP7SrOk0XcFfojDhGMgCal0S1b2INR2UA
S0ip9129wfIvIJHDkGwEIJu9g4lK2SIe5gACtPeO
Zwz3zJZUIhoySOOBwR9H3Fi5H7Hk7hkdjr9DO6Da
gG08Z3B77JDWrT4TnWDHcv7G9c1ftKFuBWx4L94f

Schuiframen in combinatie met een vast voorzetraam

Wij adviseerden

Op ons advies zijn er schuiframen geplaatst met daarbovenop gekoppeld een vast voorzetraam. Dit vaste voorzetraam is gemaakt volgens model en loopt aan de bovenzijde gelijk met het getoogde bestaande raam. Omdat het hier gaat om een monumentaal pand zijn de voorzetramen aan de binnenzijde geplaatst. Alle kieren van de bestaande ramen liggen hierdoor achter de voorzetramen.

Na plaatsing van voorzetramen is de isolatiewaarde van het raam circa 50 tot 80% verbeterd. Lees hierover meer in het onderzoek dat TNO heeft uitgevoerd in opdracht van Belned. Nog belangrijker; de bewoners zijn zeer tevreden en hebben het nu behaaglijk. Ook ervaren zij een opmerkelijke geluidsreductie.

Toegepaste voorzetramen

Deze voorzetramen hebben we toegepast bij dit project.

Vanaf

€ 124,00

Bekijk product

Schuivende voorzetramen

Verticaal schuifraam DV8000
max. breedte 1400 mmmax. hoogte 2700 mm
Vanaf

€ 1.337,00

Bekijk product

Speciale vorm voorzetramen

Voorzetraam model 11
Vanaf

€ 288,00

Bekijk product
Contact opnemen

Verhoog je comfort met voorzetramen

Contact opnemen

Of je nu in een historisch pand woont of gewoon op zoek bent naar manieren om je huis energiezuiniger te maken, voorzetramen kunnen een uitstekende oplossing zijn. Ze bieden verbeterde warmte- en geluidsisolatie en kunnen bijdragen aan een comfortabeler en rustiger binnenklimaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van voorzetramen voor jouw woning.