Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Sluit je aan bij ons netwerk van voorzetraam specialisten

Ben jij onze nieuwe partner?

wij verduurzamen woningen en bedrijfspanden met voorzetramen

Samenwerking gezocht met vaklieden

Ben jij een professional in de bouw- of renovatie sector en heb je interesse in nieuwe kansen om je bedrijf te laten groeien? Dan hebben wij misschien wel de perfecte mogelijkheid voor jou.

Wij zijn op zoek naar vaklieden zoals jij, die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van aanvragen voor onze producten. Onze focus ligt op het verbeteren en verduurzamen van de woon- en werkomgeving, iets waar steeds meer mensen waarde aan hechten.

20180901_110128

Voor ieder raam een oplossing

Samen zijn we sterk

Toonaangevend assortiment in voorzetramen

Voordeel voor jou

Bestel met korting

Ontvang korting op onze producten

Professioneel account

Ontvang aanvragen

Samen bepalen we jouw werkgebied

unieke kansen in jouw exclusieve regio

Ontvang aanvragen van klanten

Ontvang als exlusieve partner van Topwebshop lucratieve montage opdrachten en krijg een aantrekkelijke commissie op geleverde voorzetramen.

Specifiek voor onze productgroep voorzetramen zijn we op zoek naar partners in verschillende regio’s. Het gaat om het opvolgen van aanvragen van klanten die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun huis of werkplek. Voorzetramen spelen hierbij een cruciale rol; ze helpen niet alleen met isolatie, maar dragen ook bij aan een lagere energierekening en een beter milieu.

Als jij denkt dat jouw bedrijf de expertise en de passie heeft om deze aanvragen succesvol op te volgen, dan horen we graag van je. Samenwerken met ons betekent dat je deel uitmaakt van een netwerk dat zich inzet voor een duurzamere toekomst. Bovendien biedt het jou de kans om je bedrijf te laten groeien door middel van kwalitatieve aanvragen die aansluiten bij jouw specialisme.

Partner_dashboard_002

Bekijk enkele van onze referenties

Referenties

11 maanden geleden

Muziekschool Amsterdam

Normaal gesproken belichten wij het geluidswerende aspect van onze voorzetramen bedoeld om geluidsoverlast buitenshuis te houden. Voor deze klus kregen we een wel hele speciale vraag. Zo hebben we bij de muziekschool in Amsterdam voorzetramen geplaatst om het geluid juist binnen te houden. En daarnaast uiteraard om de warmte te isoleren.

Lees meer...

Referenties

1 jaar geleden

Tropeninstituut Amsterdam

Het Tropenmuseum, gesticht in 1864 als Koloniaal Museum, is een Nederlands volkenkundig museum in Amsterdam. Het museum geeft beeld van zowel de levende tradities als van de geschiedenis van verschillende wereldculturen. Vanaf de jaren ’90 richt het museum de verschillende afdelingen opnieuw in. Waarbij dit jaar ook de ramen op de planning stonden om meer rekening te houden met warmte-isolatie. De oplossing? Voorzetramen natuurlijk!

Lees meer...

Referenties

2 jaar geleden

Ibis Hotel Den Haag

Het is een uitdaging om rust te vinden in een drukke stad zoals Den Haag. Gelukkig hebben we daarvoor een oplossing: schuivende voorzetramen. Deze innovatieve oplossing is niet alleen ideaal voor het creëren van een rustige omgeving, maar biedt ook een uitstekende geluidsisolatie. Een perfect voorbeeld hiervan is het Ibis Hotel in Den Haag, waar deze voorzetramen zijn geïnstalleerd om de hotelgasten een goede nachtrust te bieden. Daarnaast is ook de isolerende functie om kou buiten te houden belangrijk om een forse besparing op de energiekosten te realiseren.

Lees meer...