Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Villa Augustus in Dordrecht

Geen witte, maar zwarte voorzetramen.

Villa Augustus in Dordrecht

Villa Augustus is een monumentale waterfabriek in Dordrecht. Deze 33 meter hoge toren kreeg een tweede leven door de functie van watertoren om te zetten naar zowel hotel- als horecagelegenheid.

Momenteel stroomt er alleen nog op de vierde verdieping van het rijksmonument water, namelijk in de badkamers van de luxe hotelkamers. Niet alleen de toren werd destijds opgeknapt, maar nu ook het restaurant én dat door middel van onze voorzetramen.

klik op de foto om te vergroten

Enkele impressies

Zej62xVr2Dd3755sc61xKoYs9yJgJ89w5qm7QMMG
gEsCDkjQ2plfgLeJnNImTMjYdgzwJ8J4XBZLYXPe
WyUUkShHK82inGEG1a1jyKR5hMNTXTJctgijkSyX
v07P3yTYQXHwY3AQiZYsnoa3eTFSQjBiyHgnSjxZ

Eigenlijk niet zichtbaar

Exclusieve voorzetramen

Hoewel we trots zijn op het huidige uiterlijk van onze voorzetramen is het doel bijna altijd om deze zo min mogelijk te laten opvallen. Het restaurant van Villa augustus kenmerkt zich door de grote industriële ramen afgewerkt met een zwarte look. Om deze stijl door te zetten, besloten wij de voorzetramen in een uniek nieuw jasje te steken, namelijk zwarte kozijnen.

Geen last meer van wisselende temperaturen In het restaurant dankzij de aan de binnenzijde geplaatste aluminium voorzetramen. Gedurende de herfst en winter zorgen de voorzetramen voor warmte-isolatie, maar aangezien dit in de lente en zomer niet altijd nodig is, kwamen wij met een speciale oplossing. De voorzetramen voor Villa Augustus kan de restauranteigenaar door middel van een speciaal frame eruit klikken in de zomer en weer vastklikken wanneer de temperaturen dalen.

Het grotere werk

Restaurant en Hotel

Bent u geïnteresseerd in voorzetramen voor een project zoals bijvoorbeeld een hotel of restaurant?
Neem dan contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat.