Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Wonen, werken en leren met goede akoestiek

Goede akoestiek zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving om in te werken, wonen, leren of ontspannen. Een ruimte met evenwichtige geluidsniveaus en kwaliteit wordt over het algemeen als meer comfortabel ervaren.

Een omgeving met goede akoestiek kan het algemene welzijn bevorderen door stress en vermoeidheid te verminderen. Mensen voelen zich over het algemeen meer ontspannen en comfortabel in ruimtes met een aangenaam geluidsniveau.

20180901_103552

Last van geluidshinder?

Voorzetramen bieden de oplossing

In slaapomgevingen kan goede akoestiek bijdragen aan een rustige en ontspannende atmosfeer die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Storende geluiden van buitenaf kunnen worden verminderd, wat resulteert in een betere slaapkwaliteit en rust.

Geluidsabsorberende voorzetramen hebben door de luchtruimte tussen het voorzetraam en het bestaande raam een sterke geluidsisolerende functie, de luchtruimte helpt om geluid uit de omgeving te absorberen in plaats van het door te laten. Een verbeterde geluidskwaliteit in de ruimte draagt bij aan een bevordering van lichamelijke en geestelijke welzijn.

Ontdek het geluidsverschil met voorzetramen in deze video.

Schuifraam_amsterdam_centrum
to top