Bereken de prijs van de voorzetramen met de configurator en bestel direct online! 

Gerealiseerde projecten

Bij Topvoorzetramen leveren we niet alleen maar voorzetramen via onze webshop. Bij ons kunt u ook terecht voor grotere projecten.
Indien u op zoek bent naar voorzetramen voor een project zoals bijvoorbeeld een school, bedrijfspand of museum, neem dan contact met ons op.

Gebruik de onderstaande filters om een project te bekijken...

Filter
Type gebouw en toepassing:
Binnen
Appartement
Monumentale woning
Monumentaal bedrijfspand
School
Museum
Vast (aluminium)
Scharnierend
Verticaal schuivend
Horizontaal schuivend
Uitneembaar
Lift-Out Goéland (uitneembaar)
Hotel
Restaurant
Type voorzetraam:
Binnen
Appartement
Monumentale woning
Monumentaal bedrijfspand
School
Museum
Vast (aluminium)
Scharnierend
Verticaal schuivend
Horizontaal schuivend
Uitneembaar
Lift-Out Goéland (uitneembaar)
Hotel
Restaurant

Frankrijk

Chateau Normandië

Niet alleen een plaatje vanaf buiten, maar ook zeker tot in de kleinste details een plaatje van binnen.Speciaal voor dit kasteel in Normandië zijn onze heren afgereisd naar Frankrijk. Een project van ca 7 dagen waarin alle ramen van dit kasteel aan de binnenzijde zijn voorzien van voorzetramen.

Lees meer...

Tropeninstituut Amsterdam

Voorzetramen gemonteerd aan de binnenzijde

Het Tropenmuseum, gesticht in 1864 als Koloniaal Museum, is een Nederlands volkenkundig museum in Amsterdam. Het museum geeft beeld van zowel de levende tradities als van de geschiedenis van verschillende wereldculturen.

Lees meer...

Dordrecht

Restaurant Villa Augustus

Villa Augustus is een monumentale waterfabriek in Dordrecht. Deze 33 meter hoge toren kreeg een tweede leven door de functie van watertoren om te zetten naar zowel hotel- als horecagelegenheid. Momenteel stroomt er alleen nog op de vierde verdieping van het rijksmonument water, namelijk in de badkamers van de luxe hotelkamers. Niet alleen de toren werd destijds opgeknapt, maar nu ook het restaurant én dat door middel van onze voorzetramen.

Lees meer...

Alkmaar

Murmellius Gymnasium

In opdracht zijn er meer dan 100 voorzetramen geplaatst met als doel warmtebesparing voor het gehele gebouw. Onze voorzetramen zijn zowel warmte- als geluidsisolerend, en dat zorgde voor een leuke verassing.

Lees meer...

Leiden

Woning fam. Walenkamp

Glas in lood ramen zijn prachtig om te zien, maar van enkel glas en bieden daarom mindere geluids- en warmte-isolatie. In een monumentale woning in Leiden hebben we voorzetramen geplaatst om het woongenot nog beter te maken.

Lees meer...

Den Haag

Ibis Hotel

Bij dit monumentale pand in Den Haag waarin het Ibis Hotel gevestigd is hebben wij de hotelkamers voorzien van schuivende voorzetramen. De functie van de schuivende voorzetramen is in dit geval tweeledig. Het belangrijkste is het buitenhouden van de stadsgeluiden zodat de hotelgasten een goede nachtrust hebben.

Lees meer...

Gent (België)

Het Groot Begijnhof Sint-Elisabeth

Het Groot Begijnhof Sint-Elisabeth werd tussen 1873 en 1874 gebouwd in een vrij hallucinante operatie: in minder dan twee jaar werden door 18 aannemers en 600 arbeiders in totaal 80 huizen, 14 conventen, een ‘groothuis’, een infirmerie, een kapel en een kerk opgetrokken.

Lees meer...

Amsterdam

Muziekschool

Normaal gesproken belichten wij het geluidswerende aspect van onze voorzetramen bedoeld om geluidsoverlast buitenshuis te houden. Voor deze klus kregen we een wel hele speciale vraag. Zo hebben we bij de muziekschool in Amsterdam voorzetramen geplaatst om het geluid juist binnen te houden. En daarnaast uiteraard om de warmte te isoleren.

Lees meer...

Voorzetramen voor uw bedrijfspand?

Neem contact met ons op